Charter

Att längta efter det man valt bort

Bröllopsresa 13a

Helt plötsligt kommer den där känslan smygande. Det har varit en låååång vinter med snö, kyla och hög arbetsbelastning (men trevligt) på jobbet. Jag börjar tycka att jag förtjänar sol och värme och chockar mig själv med att längta efter stora hotellkomplex med gigantiska poolområden och flera restauranger max 100 m från hotellrummet. Visst skulle det vara skönt att sätta sig på ett plan, få mat serverad på en liten bricka i trångt utrymma, åka transferbuss i timmar med oändligt många stopp, vara med på vattengympa och gå till kvällsbuffén varje kväll.

Vad hände med trött på charter och onödigt dyrt? 

Bröllopsresa 14aBröllopsresa 15aAtt åka på Charterresa kommer inte att hända den närmaste framtiden, då räcker min resekassa inte speciellt långt och ofta. MEN visst låter det nästan som en toppen idé nu när snön envisas med att hänga kvar och termometern vissa dagar, i slutet av mars, i Västmanland, fortfarande visar -15 på morgonen.

Vem vill inte:

Smaka sig genom saluhallarBröllopsresa 12aShoppa blå keramikBröllopsresa 05aStrosa bland gränder och ta ”Instavänliga” bilder

Gå barfota i ljummen sand på kvällen och vänta på solnedgångenBröllopsresa 06a Ta ett dopp i poolen, dock brukar det sällan vara så här folktomtBröllopsresa 24abröllopsresa 01aJag vill!Bröllopsresa 33aAlla bilder är från Kreta. Vi bodde jättefint i badorten Maleme och om du sett filmen ”Tzatziki och olivkriget” har du sett resorten Louis Creta Princess.

Flera ord och bilder från Kreta hittar du här.

Kategorier:Charter

Märkt som:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s