För familjen

Att nästan ha rest till Faraos land

Under några timmar befinner vi oss i ett annat land. Vi är bland stora egyptiska statyer och jag känner att faraonerna bevakar oss.

Vi är inte i Egypten utan i Sverige, på Vildmarkshotellet, i Kolmården. Spabadet består av två våningar och det finns hiss mellan våningarna.IMG_8275a.jpgDet är svårt att ta rättvis bilder i ett fuktigt spabad och för att inte få med andra, som inte vill bli med på bild, smyger jag in till spaavdelningen tidigt på morgonen innan vi ska åka hem. Det är kusligt tomt på alla våningar, det är bara jag och faraonerna och jag tar snabbt mina bilder innan statyerna börjar att röra på sig.   

På övervåningen finns tillgång till, mot bokning och betalning, spabehandlingar och manikyr för stora och små. Det finns också, för alla och utan kostnad, en bubbelpool och en pool för motionssim. Här störs gästerna inte av barnskratt och plask, vilket känns genomtänkt och välplanerat. IMG_8278.JPGPå bottenvåningen finns en strömpool, ytterligare en bubbelpool, en grotta med mindre vattenfall och möjlighet att simma ut till en pool under tak.IMG_8266a.jpgIMG_8270.JPGIMG_8277.JPGVad tyckte jag? Det är inget äventyrsbad men mina barn tyckte att det är roligt. När vi är här är det nästan bara barnfamiljer i badet och det känns väldigt avslappnande och barnen får ta mycket plats.

Bra att veta:

  • Du kan gå direkt ut i djurparken från hotellet.
  • När vi besöker hotellet består alla familjerum av en dubbelsäng och en våningssäng/sängskåp. Det finns sviter att boka med bäddsoffa. De flesta har balkong med utsikt över vackra Bråviken.

Vill du läsa mer om själva djurparken kan du läsa här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s