Kryssning

Stockholms skärgård från en färja

P1030259Det är sen eftermiddag när vi sakta passerar genom Stockholms skärgård. Vi har en fantastisk sommar och det är varmt uppe på däck. Det är alldeles spegelblankt på havet och den enda krusningen på vattnet kommer från bilfärja som trafikerar Sandhamn.P1030252Stockholms skärgård är riktigt fin och jag tänker att nästa sommar ska jag stanna hemma i Sverige och ö-hoppa på hemmaplan. Vi får se hur det blir med det, om jag känner mig lockar Medelhavet redan i höst.P1030258P1030263P1030262Visst är den vackert? Tänk att han en sådan här liten alldeles egen ö?P1030265P1030249Vi sitter kvar på däck tills solen börjar gå ner och magen kurrar. När vi åker tillbaka – då ska jag njuta igen.

Kategorier:Kryssning, Naturen

Märkt som:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s