Interiörer

Riga – staden du aldrig går hungrig i

Riga är en liten huvudstad med många matställen, jag tror aldrig att jag varit i en huvudstad som är så restaurangtät. Vi är i Riga en av landets varmaste dagar och det tar en stund i hettan innan vi blir hungriga. Det märks att värmen påverkar oss turister, vi är många på gatorna men restaurangerna gapat tomt och vi får nästan dåligt samvete.

En bit in på eftermiddagen blir vi till slut sugna på en bit mat och då kommer lyxproblemet, var ska vi äta?

Ska vi stanna hos den hippa restaurangen med musiktema och färgglada kuddar?P1030294I blomsterlandet på Hawaii?P1030342P1030343P1030344Typiskt turistigt med stora menyer?P1030345I medeltiden bland riddare?

I ett färgglatt hus, med öppna fönster och en stor ko som sällskap?P1030374P1030376P1030372En restaurang utan stolar?P1030378I en lampaffär (?)P1030381En ungdomlig och trendig restaurangkedja?

Det blev inget av ovanstående, vi hamnade vid ett mysigt litet ställe alldeles efter gatan. Tyvärr tog jag inga kort och så här efter att ha skrivit ett helt inlägg om restauranger i Riga kan det tyckas dumt. 🙂

Kram på er!

Kategorier:Interiörer, Restauranger

Märkt som:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s