konst

Veckans bild- På en vägg i Paris

P1030519 komp

Just nu räcker dygnets timmar inte till, betyg ska sättas, barnen har avslutningar kors och tvärs, huset vill ha omtanke och min blogg vill arbeta. Det är en kalla vår hos oss, solen skiner men vinden är isande och jag tänker på hösten innan sommaren har börjat. Jag tycker mycket om att resa tidig höst, bättre än på våren. Kanske beror det på att solen fortfarande ger ljumma kvällar och att det är lite lyxigare att gå i klänning när hösten är på hemmaplan. Kanske är det lyxigare att åka bort under höstterminen för oss lärare, vi måste ta ledigt – unna oss ledigheten.

I slutet av september var vi till Paris, temperaturen nådde 25 grader och höstens mörker och kyla var redan på gång här hemma. Även om Paris inte riktigt vann mitt tycke så njöt jag av att förlänga sommaren med nära och kära. På en sliten vägg mellan Montmartre och Mouln Rouge fanns denna färgklick. Inte speciell vacker målning men fångar vår uppmärksamhet.

Vi ses!

Kategorier:konst

Märkt som:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s